Svakodnevno šaljemo milione poseta na
stotine različitih sajtova
sa prvoklasnim sadržajem.

Gradite sajt sa sjajnim sadržajem? Mi ćemo vam pomoći da ga promovišete.

Naša usluga je potpuno besplatna, bez obaveza bilo koje vrste. Uverite se sami.

Preporučeni članci sa Povezano
Preporučeni članci sa Vašeg sajta

Linkove koji vode ka vašim člancima promovišemo na stotinama partnerskih sajtova u našoj privatnoj mreži.

Naš softver koriste mnogi veliki sajtovi iz regiona. Kada se priključite našoj mreži korisnika, vaš sadržaj počinje da se promoviše na tim sajtovima šaljući vam nove i zainteresovane posetioce.

Prilagodite svoj vidžet

U saradnji sa našim dizajnerima možete napraviti vidžet koji će u potpunosti odgovarati izgledu vašeg sajta, ili to možete prepustiti nama. Prilagodićemo naš vidžet dizajnu vašeg sajta kako biste postigli najbolji mogući rezultat.

Instalirajte svoj vidžet

To je prost copy-paste našeg koda na vašem sajtu. Ako vam je potrebna pomoć, naš tim je uvek tu.

Mi promovišemo vaše članke

Kada ste završili instaliranje našeg vidžeta, počinjemo sa promocijom vaših linkova na relevantnim partnerskim člancima. Šaljemo vam nove jedinstvene posetioce sa drugih kvalitetnih sajtova da pročitaju vaše članke.

Pratite svoju statistiku

Kada odobrimo vaše članke, počećete da primećujete nove posetioce koji dolaze na vaš sajt. Slobodno koristite svoje alate za analitiku ili naše backend grafikone da steknete uvid u detaljne podatke o odlaznom i dolaznom saobraćaju.

Preko 1.000 zadovoljnih korisnika na Povezano

Podjednako sarađujemo sa velikim i malim izdavačima. Naš jedini uslov je kvalitet.

Naš sadržaj nikada nije bio vidljiviji i više rasprostranjen kao sada kada koristimo Povezano. Topla preporuka!

Povezano nam je omogućilo da prikažemo bolji i zanimljiviji sadržaj našim korisnicima i da dobijemo bolji uvid u potrebe naših korisnika.

Povezano je jedan od najboljih alata za povećanje saobraćaja sajta koji ćemo dugo koristiti.

Posle instalacije Povezano koda, prijatno nas je iznenadila statistika posećenosti.

Izuzetno nam je drago što imamo priliku da budemo deo sistema povezano.com, koji pored toga što sjajno fukcioniše, pomaže izdavačima i čitaocima da pronađu najbolji sadržaj na vebu.

Dugo smo mislili da ne postoji projekat koji bi na pravi način spojio sadrzaj na internetu u jednu celinu. Povezano je pravo osveženje.

Zamislite da preko noći počnete da rastete. Od kada koristimo Povezano, naše online prisustvo je ogromno.

Zahvaljujući sistemu Povezano povećao se ne samo broj čitalaca koji svakodnevno posećuju naš sajt, već i broj obrnutih stranica.

Pre ulaska u razmenu sadržaja poseta nam je bila prosečna. Povezano je sve to promenilo.

Postanite naš partner

Naš algoritam svakodnevno pokreće preko 400 hiljada članaka.

Evo nekih karakteristika koje čine Povezano proverenim alatom za razvoj i povećanje broja posetilaca.

Efikasne preporuke

Naša tehnologija promoviše privlačan sadržaj koji će se vašim posetiocima dopasti. Zbog toga što stavljamo akcenat na kvalitet sadržaja i zahvaljujući radu naše redakcije koja redovno pročišćava bazu članaka, vodimo računa da svaki klik na naš vidžet predstavlja prijatno iskustvo za vaše čitaoce.

Kvalitetni posetioci

Preko 70% sajtova koji se prijave na našu mrežu bude odbijeno. Temeljno istražujemo sajtove koji žele da se pridruže našoj mreži da bismo se uverili u kvalitet njihovog sadržaja i njihovog saobraćaja. U potpunosti smo fokusirani na promociju sadržaja „dugog formata“ koji će biti privlačan ljudima koji stvarno čitaju članke.

Prava podrška

Mi smo mali tim i stalo nam je do svih naših izadavača.Pomoći ćemo vam da prilagodite i instalirate naš vidžet, da promovišete onaj sadržaj koji najviše želite da svet vidi i usput odgovoriti na svako vaše pitanje.

Istaknite se na Povezano

Članci za koje naši algoritmi utvrde da imaju značajniji angažman kod čitalaca imaju šansu da se pojave na Povezano. Naš sajt ima preko 20 miliona jedinstvenih posetilaca mesečno, a stranica je u potpunosti posvećena promovisanju sadržaja naših partnera sa mreže.

Napravi nalog

Ili

Uloguj se
ILI
Korisničko ime
Lozinka